Hva kjennetegner bruken av medisinske senger som er forskjellige fra husholdningssenger?

Sengen brukes hver dag, og i tillegg til sengen vi vanligvis sover, er det mange andre funksjonelle senger, som hengekøyer som brukes i utendørssport, vuggesenger som er egnet for barn, og medisinske senger som brukes på sykehus..Sammenlignet med vanlige husholdningssenger, hva er forskjellen mellom medisinske senger?
Produsenten av medisinsk seng snakker først om de medisinske sengene som brukes på sykehus, bortsett fra noen spesifiserte funksjoner, for eksempel dobbelt-ristende seng, trippel-ristende seng eller multifunksjonell medisinsk seng.Sykehussenger bør også ha følgende grunnleggende funksjoner.

For det første skal hode- og fotbrettene raskt kunne demonteres.Dette for å legge til rette for at leger og sykepleiere raskt kan sjekke hode- og fotbrett for å redde pasienter i en nødsituasjon.

For det andre, rekkverket, medisinsk seng krever at rekkverket må være sterkt, og det må kunne trekkes opp eller ned veldig enkelt.

For det tredje legger hjul, spesielt senger som brukes av noen alvorlig syke pasienter, spesielt vekt på fleksibiliteten til hjul, fordi mange alvorlig syke pasienter ikke kan bevege kroppen i en nødssituasjon, og hele sengen må skyves til redningsrommet og andre steder..På dette tidspunktet, hvis det er et problem med hjulene, vil det være dødelig.Ovennevnte er egenskapene til den medisinske sengen.

Det er alltid mange forskjeller i symptomene til pasienter.For å takle ulike pasienter endres også typene medisinske senger, hovedsakelig på grunn av forskjeller i funksjoner.Medisinske senger for benbesvær vil ha en høyere grad av automatisering, noe som er praktisk for familiemedlemmer og medisinsk behandling.Personalet hjelper pasienten med å utføre snuøvelser og så videre.

海报(1)


Innleggstid: 16. november 2021